Email: Password:
Codename Entertainment
keep getting a disconnect

14 Posts
Link to post - Posted July 18th 2015 at 8:20 AM
irene
I cannot log onto the game. Was on earlier and now, before it even loads my character select screen, I get a disconnect message. Any idea what is happening. I have cleared everything (flash, browser, etc) to no avail. Logged all the way, shut off computer, restarted and the same thing happens. Tried laptop, tried wireless, tried hard wired, tried other games, but it seems I am fine just can't log onto Shards! Help!

45 Posts
Link to post - Posted July 18th 2015 at 8:34 AM
Helen Murray
same here cant get in just getting a disconnected
you have been disconnected from the shards of titan server
either an error has occured or the server is being restarted
please refresh your window to continue playing ?
i get to loading graphics and then the same message

10 Posts
Link to post - Posted July 18th 2015 at 8:42 AM
Bevier
Same here, i was playing and had to refresh, cuz the bh window showed no tasks and didnt get closed. when i clicked on server i got to loading graphics and got the message disconected.

14 Posts
Link to post - Posted July 18th 2015 at 8:50 AM
irene
Sorry we are all having this problem, but at least I no longer feel alone and think it is only my problem! Thanks for posting that you are having issues too.

253 Posts
Link to post - Posted July 18th 2015 at 8:52 AM
Marc Kriguer
It worked just after midnight last night (server time), but I'm seeing the exact same issue this morning. The game log shows:

0000001639: Connecting to socket server at: wss://shardsps1.djartsgames.ca:8889/websocket/
0000021676: SOCKET ERROR: cannot connect to Web Socket server at wss://shardsps1.djartsgames.ca:8889/websocket/ (SecurityError: Error #2048)
make sure the server is running and Flash socket policy file is correctly placed
0000021677: SOCKET ERROR: Error: Error #1009
0000021677: SOCKET CLOSED

14 Posts
Link to post - Posted July 18th 2015 at 10:06 AM
irene
I got on!

3065 Posts
Link to post - Posted July 18th 2015 at 10:10 AM
Last Edited July 20th 2015 at 11:18 AM
Erika/Alyniana (CNE Dev)
Hi Everyone,

Sorry to hear you couldn't get on. There was a slight server issue. It should be stable for now.

Erika
Log in to reply to this thread!